Šamanův letní tábor

Den pátý

Dnešní ranní vstávání bylo pro nás velice příjemné, protože jsme se budili do krásného slunečného dne. Sice zatím teploměr zatím nepřelezl 20 stupňů, ale pomalu se vzduch ohřívá a my s ním.

 Po snídani jsem vyrazili opět na pohybové hry – ti sportovně založení šli hrát kolečko smrti, tak věříme, že na rajskou se sekaným potrubím někteří snad dorazí. Ti odvážnější se prohánějí na minibiku před hlavní budovou a projíždějí slalomovou dráhu na čas. Zručnost zastupují ti, kteří se rozhodli se uplést si gumový náramek pro sebe, anebo třeba pro Vás doma. Naopak ti co se rozhodli i o prázdninách potrápit svoje mozkové závity, hrají hry, při nichž musejí zvládnout strategii i paměť.

Všem bojovníkům určitě při dopoledních aktivitách vyhládlo a tak se všichni těší na oběd, který nám náš kuchař Míra připravil a poté také na polední klid.

Moc děkujeme za Vaše hlasování na nedělní oběd, kde zatím vítězí chro chro maso na lysohlávkách.

Další překvapení v podobě lidiček co se nás chystá navštívit zde na táboře bude následovat a my Vás o tom budeme informovat.

Zatím krásné dopoledne a pište svým bojovníkům vzkazy. Každé písmenko od Vás je jistě potěší.

Odpolední program bojovníci strávili v přírodě, kdy nejmladší hráli šipkovanou a poté se věnovali první pomoci. Střední odešli na procházku k přehradě a nejstarší sice zůstali v táboře, ale hráli kopanou a vybíjenou. Po nástupu, kde se dnes hrála i soutěž o hrníčky opět bojovníci postupovali vpřed územím severu i jihu a nakupovali území, aby při závěrečné hře mohli ostatní přebíjet velikostí svých získaných území.

Nyní je zde krásný podvečer 18 stupňů a děti jsou nyní na diskotéce. Ti co nechtějí kroutit svými zadečky hrají fotbal, košíkovou, nebo volejbal.

Na žádost některých z Vás přineseme i fotky sociálního zařízení, aby jste viděli, že zázemí našeho tábora je opravdu na skvělé úrovni.

Nebyly nalezeny žádné obrázky

Přejeme Vám příjemně strávený večer a dobrou s kobrou:-§

 

Ostatní foto zde

snídaně – máslo, džem, chléb

svačina – ovoce

oběd – pol. pórková, čufty rajská, kolena

svačina – chléb, zelenina

večeře – kynuté knedlíky s povidly